Presentació
Serveis
Contacte
 Psicoterapia d'orientació Psicodinàmica
Psicologia Clinica Cognitiu-Conductual
Terapia Familiar / Parella 
Tractament Farmacologic
Avaluacions Neuropsicològiques (Intel.ligència, Memòria, Atenció)
Coaching Personal


Psicoteràpia Infanto-Juvenil:

Comunicació, deficit d'atenció, agresivitat, conflictes familiars.

Transtorns d'ansietat

Dificultats escolars


Na. Carme Montserrat, Psicòloga Clínica  (Col. Num.13779) Diploma de Estudis Avançats (DEA) del doctorat: Salut Mental en Assistència Primària i especialitzada” de  la URV. Formació en Psicoteràpia Psicodinàmica de la Fundació Sanitària Sant Pere Claver (BCN)Àmplia activitat investigadora a l’Hospital Psiquiàtric Universitari Institut Pere Mata de Reus. Especialista en baremació i pasació de tests psicotècnics , neuropsicologics i neurofisiologics.

Dr. Abdon Montserrat, Metge Psiquiatre (Col. Num. 08-36183-03). Psicoterapeuta. Màster en Treball Clínic i Salut Mental  de Centre d’Estudis de Psicoteràpia Psicoanalítica. Postgrau en Formació de Psicoterapeutes. Ha publicat diversos articles en revistes científiques de l ’àmbit de la Salut Mental. Membre de  la Unitat de Psicoteràpia Psicoanalítica Infanto-Juvenil de la Fundació Sanitària Sant Pere Claver

En. Chi Wai Wong, Psicòleg Clínic  (Col. Num. 17521)  Màster en Psicologia Clínica i de la Salut. URLL. Formació en psicologia dinàmica, escenoteràpia i psicoteràpia infanto-juvenil a la Fundació Sanitària Sant Pere Claver . Coordinador de postgrau a la Facultat de Ciències Salut (Blanquerna). Coordinador programa d’equitació terapèutica.

 

 
Top
 
Therapy image by Stefano Valle / FreeDigitalPhotos.net